De meest voorkomende telefoons zijn iPhone en Samsung Galaxy modellen. Dit soort smartphones hebben natuurlijk geweldige specificaties, opties en mogelijkheden maar hebben één groot nadeel gemeen: Door het vele actieve gebruik van o.a. internet verbindingen gaat de batterij ofwel accu van de telefoon snel leeg!
Het is altijd handig om een extra telefoon oplader te kopen om te bewaren in bijvoobeeld de auto of op het kantoor, bij je ouders, vriend /vriendin en dergelijke.

Elk apparaat heeft natuurlijk een andere hoeveelheid energie en power nodig om volledig opgeladen te worden. Daarom proberen wij het voor de consument zo makkelijk mogelijk te maken door onze mobiele opladers, powerbank opladers en normale opladers in te delen in 2 categorieën: Telefoon Oplader & Tablet Oplader.

Binnenkort zullen op deze pagina de meest gangbare universele telefoon opladers worden weergegeven! Tot slot heb je natuurlijk niet altijd een stopcontact bij de hand. Hier komt weer de powerbank oplader om de hoek kijken. De onderstaande powerbank opladers dienen speciaal als powerbank telefoon oplader. Dit houdt in dat de onderstaande powerbank opladers, geschikt zijn als mobiele telefoon oplader. Wil je een specifieke powerbank voor jouw tablet? Kijk dan op de pagina voor Tablets waar wij speciaal de powerbank opladers voor Tablets weergegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan